Hakiki üreticiyi desteklemek gelecek nesiller için çok önemli!
08.07.2019Geçtiğimiz günler Kısık Ateş ekibi ile Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'ne konuk olduk ve Azerbaycan Mutfağı ve Kültürü üzerine sohbet ettik. Benim için gerçekten çok değerli bir sohbet oldu.
20 senedir bu mesleğin içinde olan biri olarak, aşçılık mesleğinin zor ama bir o kadar da keyifli olduğunu söylemek isterim.
Kendi ülkem olan Azerbaycan mutfağını İstanbul'da temsil ediyor olmakta ayrı bir keyif benim için.
Siz siz olun, bir ürünün nereden geldiğini, mutfak kültürünüzün nerelere dayandığını öğrenin ki yaptığınız işten ayrıca keyif alın.Ve tabii ki hakiki üreticiyi desteklemeyi hiçbir zaman unutmayın, bu sizler için çok önemli.
Daha birçok konuyu konuştuğumuz, bu güzel seminerin tamamını izlemek için tıklayabilirsiniz.
Göbeklitepe’nin hikayesi.
Aşçılar, padişah erkanının hoşuna gidebilecek yemekleri üretebilmek için birbirleriyle yarış ederek Türk mutfağının zenginleşmesine katkıda bulunmuşlardır.
Geçmişi 10.000 yıl öncesine dayanan Siyez Bulguru...