Kış aylarının vazgeçilmez çorbalarından biri Mercimek Çorbası nasıl yapılır?
Salma tekniği ile yapılan bir pilav bence başyapıttır! Sarımsak ve sirkenin beraber pişmesi kokuyu azaltırken sarımsakları merhem gibi yapıyor. Unutmayın, iyi bir pilav mutlaka bakır kazanda pişer! Bir de pilav tenceresinin dibinde yağ görünmezse pilav makbul sayılmaz! 😊 Bol sarımsaklı pilav tarifi nasıl yapılır?
İnoksan İnosmart Fırın Ailesi’nin katkılarıyla hazırlanan Etli Patlıcan Güveç tarifi, nasıl yapılır? Güveçte patlıcanlı güveç yapmanın tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz!
Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda konseptinin yeni bölümüyle karşınızdayım! Bu ayın ürünü Semizotu! Semizotunun faydaları nelerdir? Taze Semizotu ile hangi tarifler yapılabilir? Farklı bir tarif olarak sunabileceğiniz Kavrulmuş Bademli ve Soslu Semizotu Salatası tarifi nasıl yapılır?
Birkaç malzemeyle lezzet şöleni yaratabileceğiniz enfes bir tatlı: Pavlova. Pavlova nedir? Yeni Zelanda ve Avustralya'da popüler bir tatlı olan pavlova, düşük sıcaklıktaki bir fırında yavaşça pişirilen yumurta beyazlarından yapılıyor. Yumurta akı, üst kısmında gevrek bir doku bırakırken iç kısmında oluşturduğu yumuşak dokusu ile bezeye benziyor. Şimdi gelin bu güzel tatlıyı incir kreması ile süsleyerek nefis bir tarife dönüştürelim. İncirli, kremalı pavlova tarifi nasıl yapılır? İşte tüm detaylarıyla pavlova yapımı…