Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
12.09.2018
Patatesli Sucuklu Kroket Tarifi

Atıştırmalık tatlarda bugün! Son derece lezzetli ve pratik patatesli sucuklu kroket tarifi nasıl yapılır? Patates kroket için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...

45 Dakika
4-6 Kişilik
18B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
10.06.2020
Cheddar Peynirli Patates Tarifi

Bu lezzetli fırında cheddar peynirli patates tarifi, hem pratik hem de doyurucu bir seçenek arayanlar için ideal. Patateslerin kremamsı dokusu ve eriyen cheddar peynirinin eşsiz lezzeti, bu tarifi vazgeçilmez kılıyor. Özellikle akşam yemeklerinde ana yemeğin yanında mükemmel bir tamamlayıcı olarak sunulabilir. Ayrıca, brunch sofralarınızda da misafirlerinizi etkileyecek şık ve lezzetli bir seçenek olabilir. Minimum malzeme ile maksimum lezzet arayanlar için fırında çedar peynirli patates tarifini mutlaka deneyin!

40 Dakika
4-6 Kişilik
37B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
22.11.2021
Susamlı Tavuk Kanatları Tarifi

İnoksan İnosmart Fırın Ailesi’nin katkılarıyla hazırlanan Susamlı Tavuk Kanatları tarifi, nasıl yapılır? Soya soslu tavuk kanatları yapmanın tüm detaylarına videomuzdan ulaşabilirsiniz!

45 Dakika
6-8 Kişilik
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.01.2023
Mayonez Tarifi

Evinizde kolayca yapabileceğiniz mayonez tarifi! Birkaç basit malzemeyle hiçbir katkı maddesi olmadan pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz mayonez tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında, son derece lezzetli mayonez tarifinin en önemli püf noktaları nelerdir? Ev yapımı mayonez tarifinin tüm detaylarına tarif videomuzdan ulaşabilirsiniz.

20 Dakika
2-4 Kişilik
31B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
05.07.2023
Meyveli Meybuz Tarifi

Serinleten lezzetlerde bugün! 5 dakikada şipşak meybuz tarifi: Evde meybuz nasıl yapılır? Sadece 3 malzeme ile enfes meybuz tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir? Doğal meyvelerle hazırlanan; kavunlu ve karpuzlu meybuz tarifimizi mutlaka deneyin, pişman olamayacaksınız!

15 Dakika
4-6 Kişilik
26B Görüntüleme