Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
01.10.2021
Kimyonlu Domates Kızartması Tarifi

Lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklardan kimyonlu domates kızartması tarifi! Az malzemeyle kısa sürede hazırlayabileceğiniz enfes kimyonlu domates kızartması yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
55B Görüntüleme
08.05.2019
Fırında Mantar Tarifi

Ara sıcak olarak severek tüketilen fırında kaşarlı mantar tarifi ile Kısık Ateş Tv'de yerimizi aldık. Sizlerde YouTube kanalımıza abone olarak farklı ve denemeye değer tariflerimizi yakından takip etme fırsatı yakalayabilirsiniz... Fırında Mantar tarifi nasıl yapılır?

25 Dakika
2-4 Kişilik
24B Görüntüleme
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
12.04.2021
Sade Yağlı Pirinç Pilavı Tarifi

Her yemeğin yanına yakışan bol tereyağlı pirinç pilavı tarifi nasıl yapılır? Sade yağ nasıl elde edilir? Sade yağlı tane tane pilav yapmanın püf noktaları nelerdir?

45 Dakika
4-6 Kişilik
34B Görüntüleme
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
24.08.2021
Patlıcan Güveci Tarifi

Mevsiminde patlıcan ve domateslerle hazırlanan patlıcan güveci nasıl yapılır? Toprak güveçte etli patlıcan yemeği tarifi ve püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
26B Görüntüleme
Simay Başural
Simay Başural
Pınar - Demo Şefi
03.06.2024
Şeftalili Sufle Tarifi

Sufle ve şeftali severler burada mı? 🥰 Yaz aylarının vazgeçilmez tatlılarından biri olmaya aday, çok kolay bir sufle tarifiyle karşınızdayız. Taze şeftalinin mükemmel uyumu ile hazırlanan bu enfes sufle, hem hafif hem de pratik. Kolayca bulabileceğiniz malzemelerle evde yapabileceğiniz bu tarifi, özel davetlerinizde ya da sevdiklerinize sürpriz yapmak istediğinizde tercih edebilirsiniz. Şeftalili sufle, benzersiz tadı ve göz alıcı sunumuyla herkesin beğenisini kazanacak. Tarifi adım adım takip ederek siz de mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Şeftalili sufle tarifinin detayları için hemen tıklayın!

50 Dakika
4-6 Kişilik
4B Görüntüleme