Kısık Ateş
Şef Usulü

Izgarada Karides Nasıl Yapılır?

Karides bir balık türü müdür? Izgarada karides pişirme tekniği ve daha fazlası için tıklayın!

Izgarada Karides Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 13B
  • 119
  • Kaydet

Karides Bir Balık Türü müdür?

Karides, soğuk denizlerde yaşayan bir kabuklu deniz canlısıdır ve balıklardan ayrı bir kategoride yer alır. Böcek benzeri görünümü nedeniyle bazıları tarafından tercih edilmese de, tadına bakıldığında vazgeçilmez bir lezzet olarak damaklarda yer edinir.

Karides pişirmenin püf noktalarını öğrendiğinizde, kısa sürede pratik ve leziz sonuçlar elde edebilirsiniz. Karidesin birçok farklı pişirme tekniği bulunmakla birlikte, en yaygın yöntem ızgarada pişirmedir. Bir diğer popüler yöntem ise tereyağı ile tavada pişirmektir. Hangi pişirme tekniğini seçerseniz seçin, karides her zaman lezzetli bir seçenek olacaktır.

Bu videoda, karidesin nasıl temizlendiğini, ızgarada ne kadar sürede piştiğini ve doğru şekilde piştiğini nasıl anlayabileceğinizi öğreneceksiniz. Keyifli seyirler dileriz!

Unutmayın ki, geçmişe ait mutfak eğitimlerimize https://www.kisikates.com.tr/sef-usulu adresi üzerinden ulaşabilir ve ‘Kısık Ateş Tv’ YouTube kanalımıza abone olarak bizleri anlık takip etme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Gastronomi dünyasının sınırsız yolculuğunda yerinizi almak için ücretsiz uygulamamızı hemen indirin! https://www.kisikates.com.tr/

Gelecek hafta görüşmek üzere!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör

Yorumlar (7)

Eda Nur
· 11.10.2020

https://www.instagram.com/p/CGMrouPlQ4j/?igshid=2hi64evn1q0r tariflerimi incelerseniz çok sevinirim :)

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Eylem IŞIK
· 15.10.2020

Usulüne göre yapılan en Güzel yemek tarifleri lezzet.

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 15.10.2020

Teşekkürler 🙏😇😇

Eylem IŞIK
· 15.10.2020

Tadı Damakta Kaldı

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 15.10.2020

Harika elinize sağlık.. 👍🌸

Benzer Şef Usulü Pratik Bilgiler

Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Yemek Pişirme Teknikleri - 101

Malzemeye saygı ve teknikte mükemmellik, yemek kalitesini en üst seviyelere taşır. Peki bu nasıl yapılır?

354B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Et Marinasyonu

Et Marinasyonu

08 Nisan 2018

Etin marine edilmesi yani etin yumuşatılması kültürler arası farklı uygulanan bir et hazırlama yöntemidir. Daha fazlası için tıklayın!

29B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Yemek Menünüzü En İyi Şekilde Nasıl Hazırlarsınız?

Bir menü hazırlamanın ince detayları!

23B Görüntüleme