Kısık Ateş
Tarif

Bamyalı Elma Dolması Tarifi

Elmanın en güzel hallerinden biri, bamyalı elma dolması tarifi.
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sarma ve Dolma Tarifleri
Fırın
Bamyalı Elma Dolması Tarifi
Paylaş
  • 14B
  • 26
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet elma
2 adet soğan
3 adet taze kırmızı biber
1 adet bamya(konserve)
2 diş sarımsak
10 g tuz
10 g yenibahar
30 ml ayçiçek yağı

Nasıl Yapılır?

  • Elmaları yıkayıp içlerini oyun.
  • Diğer tarafta yağlı kızgın tavanın içerisine soğanı, sarımsağı ve kırmızı biberi ilave edip soteleyin.
  • Yıkayıp süzdüğünüz bamyaları ilave edin.
  • Tuz ve yenibaharı ekleyip ocaktan alın.
  • Harcınızı oyduğunuz elmaların içine yerleştirip, elmaları alüminyum folyoya sarın.
  • 180 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Sarma ve Dolma Tarifleri Tarifleri

Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Güveçte Etli Pazı Sarması Tarifi
32B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Domates Dolması Tarifi
40 Dakika
4-6 Kişilik
16B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Bamya Dolması Tarifi
55 Dakika
2-4 Kişilik
29B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.