Kısık Ateş
Tarif

Beef Stroganoff Tarifi

Beef Stroganoff veya Boeuf Stroganoff, et soteden yapılan bir Rus yemeğidir. Klasik Beef Stroanoff tarifi nasıl yapılır? Stroganoff yapmanın tüm detaylarına ve püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz.
40 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tava
Paylaş
  • 54B
  • 196
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g dana bonfile
20 g Pınar Tereyağı
Pınar
1 adet kuru soğan
1 diş iri sarımsak
5-6 adet mantar
10 g un
100 ml et suyu
3 adet kornişon turşu
75 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
1/2 demet maydanoz
tuz&karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Geniş bir tavada, jülyen kesilmiş bonfile etleri yüksek ateşte tereyağı ile soteleyip kenara alın.
  • Aynı tavada doğranmış soğan, sarımsak ve mantarları sırasıyla soteleyin.
  • Sotelenen sebzelere unu ilave edip biraz pişirin.
  • Et suyunu ilave edip yarı yarıya çektirerek kıvam almasını sağlayın. Ardından kenara aldığınız sotelenen etleri, doğranmış turşuları ve kremayı ekleyip 1-2 dakika daha karıştırarak pişirin.
  • Son olarak kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiberle lezzetlendirip sıcak olarak servis edin.

Püf Noktası

*Tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Misket Köfte Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
19B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yenidünya Kebabı Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
46B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tatlılı Et Yahnisi Tarifi
90 Dakika
4-6 Kişilik
21B Görüntüleme

Yorumlar (10)

Məzahir Səfərov
· 07.10.2021

Maydanoz takriben kaç grama tesadüf ediyor ?

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 07.10.2021

Dilediğiniz kadar maydanoz kullanabilirsiniz.

Məzahir Səfərov
· 07.10.2021

Teşekkür ederim

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 08.10.2021

Afiyet olsun 😊👍

Şükriye Selçuk
· 26.11.2021

Ellerinize sağlık

Uzman Kısık Ateş bu yorumu beğendi
Kısık Ateş
· 26.11.2021

Teşekkürler 🤗