- Tarifler
- Ara Sıcak Tarifleri
- Dolgulu Fırınlanmış Mantar Tarifi
Tarif
Dolgulu Fırınlanmış Mantar Tarifi
Klasik fırında mantar tariflerinden sıkıldıysanız, bu tarif tam size göre! Farklı aromalarla lezzetlendirilmiş peynir dolgulu mantarların lezzetine inanamayacaksınız. Detaylar için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın.
25 Dakika
4-6 Kişilik
Ara Sıcak Tarifleri
Fırın
Paylaş
- 16B
- 124
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 adet kestane mantarı
100 g keçi peyniri
20 ml trüf yağı
4 dal taze kekik
tuz ve karabiber
10 ml zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- 1Mantarların tamamını soyarak temizleyin ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin.
- 2Mantarların üzerlerine tuz, karabiber ve zeytinyağı gezdirin.
- 3Önceden ısıtılmış 180°C fırında 10 dakika pişirin.
- 4Bir karıştırma kabına krema, keçi peyniri, trüf yağı, taze kekik, tuz ve karabiber ilave edin.
- 5Homojen bir karışım elde edene kadar mikser ile karıştırın.
- 6Bu karışımı bir sıkma torbasına boşaltın.
- 7Fırından çıkan mantarların iç kısımlarını dolduracak kadar karışımdan sıkın.
- 8Hazır olan mantarları güzel bir servis tabağına aktarın ve üzerini taze kekik yapraklarıyla süsleyin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?