Kısık Ateş
Tarif

Ekşi Kremalı Turp Otu Tarifi

Ekşi kremalı turp otu tarifi nasıl yapılır? Ekşi kremalı turp otu yapmanın püf noktaları nelerdir? Pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz enfes turp otu tarifi!
20 Dakika
2 Kişilik
Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler
Tava
Paylaş
  • 16B
  • 89
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
30 g susam
40 g file badem
10 ml zeytinyağı
1 diş sarımsak
yarım adet kuru soğan
100 ml Pınar Ekşi Krema
Pınar
10 ml soya sosu
200 g haşlanmış turp otu
1 tutam karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Bir tavada susam ve file bademleri renk alana kadar kavurup ocaktan alın.
  • Ayrı bir tavada zeytinyağını ısıtın, doğranmış sarımsak ve soğanları ekleyip pembeleşene kadar kavurun.
  • Kavrulan soğanlara ekşi krema ve soya sosunu ekleyip karıştırın.
  • Hafif kaynadıktan sonra haşlanmış turp otlarını ilave edin, bir tutam karabiberle tatlandırın ve ocaktan alın.
  • Güzel bir servis tabağına aldığınız ekşi kremalı turp otunu, kavrulmuş susam ve file bademlerle süsleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Serkan Çakır
Serkan Çakır
Executive Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Zeytinyağlı/Sebzeli Tarifler Tarifleri

Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Armutlu Kereviz Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
16B Görüntüleme
Maksut Aşkar
Maksut Aşkar
Neolokal Restoran Şefi ve Ortağı
Neolokal Usulü İmambayıldı Tarifi
36B Görüntüleme
Murat Yıldız
Murat Yıldız
Mövenpick Hotel - Executive Chef
Mantarlı Güveç Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
24B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.