Kısık Ateş
Tarif

Hardal Soslu Salata Tarifi (Balık İle Uyumlu)

Balık yemeklerinizin yanına çok yakışacak, öğünlerinize denge katacak nefis bir salata tarifi ile karşınızdayız... Hardal soslu salata tarifi nasıl yapılır?
25 Dakika
2-4 Kişilik
Salata Tarifleri
Karıştırma
Paylaş
  • 19B
  • 67
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g akdeniz yeşillikleri
2 adet mini yedikule marul
1 adet sarı dolmalık biber
yeteri kadar ceviz içi
1/2 adet misket limon
250 g hardallı sos

Nasıl Yapılır?

  • Yeşillikleri yıkayın ve salataya başlamadan önce mutlaka suyunu süzün.
  • Akdeniz yeşilliklerini küçük parçalara ayırarak karıştırma kabına ilave edin. Marulları da doğrayarak aynı kaba ekleyin.
  • Sarı dolmalık biberi ortasından keserek ayırın, çekirdekleri ve zarlarını temizledikten sonra karıştırma kabına ilave edin.
  • Önceden hazırladığınız hardal sosu salatanın üzerine ilave edin ve güzelce karıştırdıktan sonra servis tabaklarına aktarın.
  • Son olarak yarım misket limonundan dilimler çıkartın ve isteğinize göre bir miktar ceviz ile sunumunuzu tamamlayın.

Püf Noktası

Tercihen, ceviz gramajını artırabilirsiniz.
*
Hardallı Sos tarifini, Kısık Ateş tarifleri arasında bulabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Yoğurtlu Patates Salatası Tarifi
23B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Patatesli Ekşi Kremalı Kabak Tarifi
12B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Piyaz Tarifi
20 Dakika
2-4 Kişilik
321B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.