- Tarifler
- Kırmızı Et Tarifleri
- Kebap Üçlüsü Tarifi
Tarif
Kebap Üçlüsü Tarifi
Eşsiz kebap üçlüsü tarifi...
60 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Paylaş
- 12B
- 34
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g dana kıyma
1 diş sarımsak
10 g tuz
5 g karabiber
100 g tavuk göğsü
1/2 demet maydanoz
1 diş sarımsak
10 g tuz
5 g karabiber
200 g somon
10 g dereotu
1 adet yumurta
5 g un
10 g tuz
5 g karabiber
Nasıl Yapılır?
- 1Kuşbaşı etleri zırhlı bıçağı ile kıyma haline getirin .Sonra ezdiğiniz sarımsakları, tuzu ve karabiberi ekleyip birbirleriyle özdeşleştirin. Hazırladığınız malzemeyi bambu şişe ya da tahta şişlere takarak kebap şeklini verin.
- 2Yağı ve kıkırdağı alınmış tavuk göğüsünü önce bıçakla küçük parçalara ayırıp sonra diğer malzemeleri katarak zırh yardımıyla kıyma haline getirin. Çöp şişe takarak kebap şeklini verin.
- 3Derisi ve kılçığı alınmış temizlenmiş somon filetosuna yukarıdaki işlemin aynısı yapın.Tek farkı somon etinin yağlı olasından dolayı kıyma kıvamına getirilirken özdeşleşmemesi ve çabuk dağılmasından dolayı un ve yumurta katın. Izgarada pişirilen kebapların yanına bulgur veya beyaz pilav eşliğinde servis edin.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
5.0
2 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Kırmızı Et Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.