Kısık Ateş
Tarif

Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi

İster kahvaltıda ister çay saatinde ikram edebileceğiniz muhteşem bir lezzet ile karşınızdayız. Milföy hamuruyla kolayca hazırlanan pastırmalı sucuklu börek tarifi nasıl yapılır?
35 Dakika
4-6 Kişilik
Hamur İşi Tarifleri
Fırın
Pastırmalı Sucuklu Milföy Börek Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 31
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet Pınar Milföy Börek
Pınar
90 g Pınar Gurme Pastırma
Pınar
100 g Pınar Salam
Pınar
100 g Pınar Sucuk
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Milföy yapraklarının 6 tanesini tepsiye dizin.
  • Kabarmasını önlemek için çatal yardımıyla tabanına birkaç delik açın.
  • Kalan 6 tanesine ise bıçak yardımı ile kısa ve dik çizikler atarak şekil verin.
  • Tepsiye dizdiğiniz milföylerin üzerine dilimlenmiş pastırma, salam ve sucuğu yerleştirin ve milföyün kenarlarını su ile ıslatın.
  • Üzerlerini çizikler attığınız milföyler ile kapatın.
  • Önceden ısıtılmış, 180°C fırında 25 dakika pişirip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Hamur İşi Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Sosisli Milföy Pan Tarifi
45 Dakika
6-8 Kişilik
11B Görüntüleme
Fırın Mantı Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
18B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Hazır Kayseri Mantısı Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.