Kısık Ateş
Tarif

Sütlü Çorba Tarifi

Besleyici olmasının yanı sıra yumuşak içimiyle kendinizi hafif hissedeceksiniz. Sütlü çorba tarifi nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Sütlü Çorba Tarifi
Paylaş
  • 43B
  • 66
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 l Pınar Süt
Pınar
70 g pirinç
tuz
karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Pirinci bol suda yıkayıp süzün. Derin bir tencerede 2 su bardağı su ile dibinin tutmamasına dikkat ederek haşlayın.
  • Haşlanınca sütü ekleyin. Tuzunu ekleyin. Kaynayınca ateşi kısın.
  • İstenen yoğunluğa gelinceye kadar kısık ateşte pişirin.
  • Servis yapmadan önce üzerine bol karabiber serperek sıcak servis yapın.

Püf Noktası

*Baharat oranını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Arpa Şehriyeli Domates Çorbası Tarifi
49B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Humus Çorbası Tarifi
45 Dakika
4-6 Kişilik
17B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Bamya Çorbası Tarifi
50 Dakika
4-6 Kişilik
33B Görüntüleme

Yorumlar (1)

Hasibe Yaman
· 11.07.2020

Ölçüleri bilindik ölçülerde versenizherkesin evinde mutfak tartısı olmaya biliyo benim yok bütün tarifler için aynı şey olursa çok iyi olur