Kısık Ateş
Tarif

Vişne Sulu Bostana Salatası Tarifi

Ramazan sofralarınızda içinizi ferahlatacak ve ağzınızı sulandıracak serin mi serin bir salata tarifi. Vişne sulu bostana salatası nasıl yapılır?
20 Dakika
2-4 Kişilik
Salata Tarifleri
Soğuk
Vişne Sulu Bostana Salatası Tarifi
Paylaş
  • 38B
  • 96
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
3 adet domates
3 adet salatalık
1/2 demet maydanoz
1/2 demet taze soğan
1/2 demet taze nane
10 g kuru nane
50 g nar ekşisi
200 ml Pınar Vişne Suyu
Pınar
25 ml sızma zeytinyağı
yeteri kadar kaya tuzu

Nasıl Yapılır?

  • Domates ve salatalığı ezme salata gibi incecik doğrayın ve bir karıştırma kasesine alın.
  • Daha sonra içine kıyılmış tüm yeşillikleri, kuru nane, nar ekşisi ve tuzu ekleyip güzelce harmanlayın.
  • Vişne suyunu ilave edip sulandırın ve servis kaselerine alın.
  • Üzerine sızma zeytinyağı gezdirip soğuk olarak servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Salata Tarifleri Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Hollandez Soslu Brokoli Salatası Tarifi
17B Görüntüleme
Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Pancar Salatası Tarifi
40 Dakika
2-4 Kişilik
22B Görüntüleme
Kaan Yiğit
Kaan Yiğit
Executive Chef
Izgara Bonfileli Salata Tarifi
approved
20B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Ramazan Küskü
· 09.05.2020

Denedim harika oldu , tarif için teşekkürler...

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 10.05.2020

Eline sağlık Ramazan, afiyet olsun! 😊