Kısık Ateş
Tarif

Zahterli Küşleme Tarifi

Son derece leziz kuzu küşleme tarifi nasıl yapılır? Zahter aromalı ızgara küşleme tarifi ve püf noktaları nelerdir?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Izgara
Zahterli Küşleme Tarifi
Paylaş
  • 23B
  • 169
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
12 adet parça kuzu küşleme
170 ml zeytinyağı
40 g tatlı biber salçası
2 diş dövülmüş sarımsak
40 g Pınar Yoğurt
5 g zahter ya da taze kekik
tuz
karabiber

Nasıl Yapılır?

  • Küşleme dışındaki tüm malzemeyi bir kapta karıştırın.
  • İçine kuzu küşlemeleri ekleyip, 1 gece buzdolabında bekletin.
  • Pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın.
  • Döküm bir tavada ya da ızgarada istediğiniz kıvamda pişirin.
  • Biz yanında ızgara sebze ve tereyağında kızarmış ekmekle servis ediyoruz 😊

Püf Noktası

*Bu terbiyeyi tavuk eti ya da ızgara yapacağınız tüm etler için de kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Pratik Krema Soslu Lokum Köfte Tarifi
18B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Patlıcan Kebabı Tarifi
65 Dakika
4-6 Kişilik
49B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
İncik Yahnisi Tarifi
90 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme

Yorumlar (2)

Serra Dinsel
· 19.10.2021

👍🏻👍🏻😋😋😋

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 20.10.2021

🥳🙏🙏👩‍🍳