Kısık Ateş
Banu Değerli
Banu Değerli
#yakutakademi den mezun Aşçı

Hakkında

24 ocak 1981 istanbul doğumlu. Resim yapmayı müzik dinlemeyi çok sever ayrıca son yıllardır fotoğraf çekme en büyük keyfi arasında yer alıyor. Doğa fotoğrafları yada Hayvan fotoğrafı olsun. 2008 de Resepsiyonist kursuna gitti. 2010 dan 2015 ine kadar Aile işletmesi adı altında Otel işletmeciliği yaptı. Yemek yapma ve sevmeyi aslında Bu yıl 13 Ekim 2020 de Yakut Mutfak Akademi sayesinde olmuştur. Ondan önce eli asla bıçak değmemiştir. YAKUT AKADEMİ sayesinde doğrama tekniği; pişirme tekniği ve sunum ne derece önemli olduğunu kavradı. Ve Yakut Akademi den en iyi dereceyle mezun olmuştur. Onlar sayesinde sevmeye başladım yemek yapmasını. Teşekkür ederim onlara.

Banu Değerli
Banu Değerli
#yakutakademi den mezun Aşçı
4 yıl önce

Stir Frying

Stir frying hemen hemen soteleme tekniği ile aynıdır. Aynı şekilde az yağ ve yüksek ısı gerekir. Tek farkı ise tava olarak vok tava kullanılmasıdır. Çok hızlı olunması gereken bir tekniktir. Tavanın başından ayrılmak mümkün olmadığından bir anlık dalgınlık veya eksik hazırlık, sonucu olumsuz etkileyecektir.

user feed images
Banu Değerli
Banu Değerli
#yakutakademi den mezun Aşçı
4 yıl önce

10 numara simit

user feed images
Banu Değerli
Banu Değerli
#yakutakademi den mezun Aşçı
4 yıl önce

En yakın zamanda yeni tariflerimle sizlerle olmaktan mutluluk ve onur duyuyorum.