Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
11.01.2021
Cacık Tarifi

Hemen hemen her yemeğin yanına yakışan lezzetli mi lezzetli cacık tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında bir cacık yapmanın püf noktaları nelerdir?

20 Dakika
2-4 Kişilik
148B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
02.04.2021
Kuzu Etli Patates Silkmesi Tarifi

Kuzu etli patates silkmesi tarifi nasıl yapılır? Etli patatesli silkme yapmanın püf noktaları nelerdir? Sade yağ nasıl yapılır? Daha fazlası için tarif videomuza göz atmayı unutmayın!

45 Dakika
2 Kişilik
24B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
20.02.2023
Beşamel Soslu Fırın Makarna Tarifi

Fırında enfes makarna tarifi: orijinal beşamel soslu fırın makarna tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında ve börek lezzetinde fırın makarna yapmanın püf noktaları nelerdir? Hepsi ve daha fazlası için tarif videomuzu izlemeyi unutmayın!

50 Dakika
6-8 Kişilik
63B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
20.03.2023
Tel Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tarifi

Orijinal tavuk suyu tarifi: Tavuk suyunda tel şehriye çorbası nasıl yapılır? Tavuk suyuna şehriye çorbası tarifi yapmanın püf noktaları nelerdir? Haydi gelin, bu şifalı çorbanın tüm inceliklerini izleyerek hep beraber öğrenelim!

55 Dakika
4-6 Kişilik
20B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
11.04.2023
Tulumba Tatlısı Tarifi

Bu lezzete doyum olmaz! 😋🥰 İçi yumuşacık dışı çıtır çıtır ağızda dağılan nefis tulumba tatlısı tarifi: Tam kıvamında evde tulumba tatlısı tarifi nasıl yapılır? Geleneksel şerbetli tatlıların gözdesi Tulumbayı pişirirken nelere dikkat edilmelidir? Tam ölçülü tulumba tatlısının hamuru nasıl yapılır? Kızartma işlemi sırasında tulumba tatlısı hamuru kızgın yağda mı soğuk yağda mı pişirilir? Kızarmış tulumba tatlısını çıtır çıtır yapan şerbet nasıl hazırlanır? Şimdi gelin, tulumba tatlısına dair tüm püf noktalarına gelin hep birlikte göz atalım! 😊

65 Dakika
6-8 Kişilik
18B Görüntüleme