Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Özge Tanır
Özge Tanır
Chef&Owner
01.08.2022
Bahar Pilavı Tarifi
approved

Rengarenk Bahar Pilavı tarifi nasıl yapılır? Tam ölçülü ve bol sebzeli pilav tarifi: bezelyeli, enginarlı, havuçlu ve bol yeşillikli pilav yapmanın püf noktaları nelerdir?

40 Dakika
4-6 Kişilik
21B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
02.11.2022
Fırında Kök Sebzeli Kuzu Pirzola Tarifi

Herkesin damak tadına uyacak nefis bir tarif önerisiyle karşınızdayız! Kök sebzelerle hazırlanan fırında pirzola tarifi nasıl yapılır? Lokum kıvamında fırında pirzola yapmanın püf noktaları nelerdir? Aromatik sebzeler ile, fırında ağır ağır pişen bu etin lezzetine gerçekten hayran kalacaksınız 😊 Haydi gelin, bu pratik ve çok sağlıklı tarifin yapılışına birlikte göz atalım.

50 Dakika
4-6 Kişilik
22B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
01.12.2023
Gelin Pastası Tarifi

Gelin pastası, kremalı ve muhallebili tatlılar sevenler için öneri niteliğinde nefis bir tariftir. Peki bu meşhur gelin pastası nasıl yapılır? Gelin pastası tarifi malzemeleri nelerdir? Yumuşacık gelin pastasının püf noktaları nelerdir? Şimdi gelin, tam ölçülü ve tam kıvamında gelin pastası tarifine birlikte göz atalım 😊

90 Dakika
6-8 Kişilik
9B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
05.06.2024
Çoban Salatası Tarifi

Çoban salatası, taze sebzeler sayesinde vitamin ve mineral deposudur. Düşük kalorili olmasıyla diyet yapanlar için de ideal bir seçenektir. Özellikle yaz aylarında ferahlatıcı ve besleyici bir alternatif sunan çoban salatası tarifi nasıl yapılır? Sofralarınıza renk katmak ve sağlıklı bir öğün hazırlamak için bu pratik salata tarifini mutlaka deneyin.

20 Dakika
2 Kişilik
3B Görüntüleme