Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
26.08.2020
Pratik Kuskuslu İnegöl Köfte Tarifi

Pınar İnegöl Köfte ile harikalar yaratabilirsiniz. Renkli kuskus pilavı eşliğinde İnegöl köfte tarifi nasıl yapılır?

30 Dakika
2 Kişilik
13B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
24.04.2021
Fava Tarifi

Bakla ezmesi olarak bilenen Fava, Türk mutfağının önemli mezelerinden sadece bir tanesidir. Zeytinyağlı fava tarifi nasıl yapılır? En iyi fava nasıl yapılır?

40 Dakika
4-6 Kişilik
778B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
21.04.2022
Kıbrıs Tatlısı Tarifi

Kıbrıs mutfağının öne çıkan lezzetlerinin başında gelen Kıbrıs tatlısı, pratik ve hafif bir tatlı olması nedeniyle çok tercih ediliyor. Kıbrıs tatlısı, özel bir kek, şerbet ve kekin üzerine sürülen kremadan oluşuyor. Meşhur Kıbrıs tatlısı tarifi nasıl yapılır? Orijinal Kıbrıs tatlısı malzemeleri nelerdir? Kıbrıs tatlısı kreması nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
23B Görüntüleme
Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
13.11.2023
Kremalı Brüksel Lahanası Çorbası Tarifi

Atıksız Mutfak, Sürdürülebilir Gıda serisinin yeni bölümünde, Brüksel lahanasıyla hazırlanan şifa dolu Brüksel Lahanası Çorbası tarifini keşfedeceksiniz. Bu özel ve kolay tarif, kış aylarında en çok aranan çorba tariflerinden biri olacak. Bu lezzetli kremalı çorba tarifinin yapılışını daha yakından görmek için sizler için hazırladığımız videomuzu izleyebilirsiniz. Şimdi karşınızda ağızlara layık Kremalı Brüksel Lahanası çorbası tarifinin tüm detayları…

45 Dakika
4-6 Kişilik
14B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
05.06.2024
Çoban Salatası Tarifi

Çoban salatası, taze sebzeler sayesinde vitamin ve mineral deposudur. Düşük kalorili olmasıyla diyet yapanlar için de ideal bir seçenektir. Özellikle yaz aylarında ferahlatıcı ve besleyici bir alternatif sunan çoban salatası tarifi nasıl yapılır? Sofralarınıza renk katmak ve sağlıklı bir öğün hazırlamak için bu pratik salata tarifini mutlaka deneyin.

20 Dakika
2 Kişilik
3B Görüntüleme