Kısık Ateş

Bugün Ne Pişirsem?

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
21.12.2020
Kerevizli Mercimek Çorbası Tarifi

Bol vitamin içeren kerevizle lezzetlendirilmiş, besleyici ve hafif bir başlangıç. Kerevizli mercimek çorbası tarifi nasıl yapılır?

60 Dakika
6-8 Kişilik
52B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
24.12.2020
Sarımsaklı Pilav Tarifi

Salma tekniği ile yapılan bir pilav bence başyapıttır! Sarımsak ve sirkenin beraber pişmesi kokuyu azaltırken sarımsakları merhem gibi yapıyor. Unutmayın, iyi bir pilav mutlaka bakır kazanda pişer! Bir de pilav tenceresinin dibinde yağ görünmezse pilav makbul sayılmaz! 😊 Bol sarımsaklı pilav tarifi nasıl yapılır?

45 Dakika
4-6 Kişilik
58B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
29.01.2021
İncik Yahnisi Tarifi

Yahni tarifi: Haşlama usulü kuzu incik yahnisi nasıl yapılır? Tam kıvamında sebzeli kuzu incik yapmanın püf noktaları nelerdir? Patatesli kerevizli kuzu incik yahnisi tarifi için videomuzu izlemeyi unutmayın!

90 Dakika
4-6 Kişilik
23B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
18.04.2023
Kemalpaşa Tatlısı Tarifi

Ağızda dağılan tadı ve nefis şerbetiyle geleneksel Kemalpaşa tatlısı tarifi: Kaymaklı tahinli Kemalpaşa tatlısı tarifi nasıl yapılır? Tam kıvamında şerbet yapmanın püf noktaları nelerdir? Evinizde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz Kemalpaşa tatlısı yapmak için gerekli malzemeler nelerdir? Tam ölçülü hazır Kemalpaşa tatlısı tarifi için hemen tıklayın!

30 Dakika
6-8 Kişilik
43B Görüntüleme
Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
20.05.2024
Mevsim Salatası Tarifi

Mevsim salatası, taze yeşillikler, havuç, lahana ve maydanozun bir araya gelerek oluşturduğu sağlıklı ve besleyici bir salata tarifidir. Zeytinyağı, limon suyu ve sirkeden elde edilen özel sosuyla lezzetini zirveye taşır. Bu salata, her mevsimde tüketebileceğiniz ve sofralarınıza tazelik katacak bir seçenektir. Özellikle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmeyi tercih edenler için ideal olan mevsim salatası, düşük kalorili ve vitamin dolu bir alternatiftir. Mevsim salatası için gerekli malzemeler nelerdir? İşte tüm detaylarıyla pratik salata tarifi…

15 Dakika
2-4 Kişilik
4B Görüntüleme