Malzemeler :
Paça
Un
Sirke
Sarımsak
Yoğurt
Yağ
Yapılışı :
Yarım çay bardağı sıvı yağ ile 4 yemek kaşığı unu kavuruyoruz . Kavurduktan sonra paçayı kaynattığımız suyu ilave ediyoruz . Un bir araya birleşmesin diye sürekli karıştırıyoruz . Sonra yarım litre sıcak su ilave ediyoruz . Onlar bir arada kaynadıktan sonra doğradığımız paça etini , doğranmış sarımsakları , ve sirkeyi ilave ediyoruz kaynamasını bekliyoruz . Birlikte kaynadıktan sonra 1 su bardağı yoğurdu çırpıyoruz içe 2 - 3 yemek kaşığı kaynayan suyu koyarak tekrar çırpıyoruz çırptığımız yoğurdu içine ilave ederek kaynamasını bekliyoruz . Kaynadıktan sonra servis yapabilirsiniz .
Şimdiden afiyet olsun .