Hakkında
1977 doğumlu, aslen Balıkesir'li ve İstanbul'da yaşıyor. Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi 1995 mezunu olan Aslan, okul bitince Antalya'da çeşitli 5 yıldızlı otellerde çalıştı. Daha sonra sırasıyla Divan Hotel ve Four Seasons Hotel'de çalıştı ve askere gitti. Askerlikten sonra 2001 yılında İstanbul Doors Restaurant Group'a Executive Chef olarak başladı ve 3 seneye yakın çalıştıktan sonra Antalya'da bir otel zincirine 4 otel mutfak koordinatörü olarak transfer oldu. Antalya'dan sonra iki kişi ile beraber catering ve danışmanlık şirketi kurdu. Çeşitli 5 yıldızlı otellere ve restaurantlara danışmanlık yaptı. 2006 Kasım ayında tekrar İstanbul Doors Restaurant Group'a bütün restaurantların mutfaklarından sorumlu Executive Chef olarak başladı. 2010 Şubat ayında ayrıldı ve İstanbul Gourmet Group'a Kitchen Director olarak başladı ve grubun ilk markası olan ''Bread's'' Restaurant'larından İstanbul'da 3 ay içinde 25 mağaza açtılar. Şubat 2011 de Big Chefs Restaurant grubuna ''Mutfak Koordinatörü'' olarak başladı. Hali hazırda ekiple beraber 50 adet Big Chefs restaurantları mutfaklarını yönetiyor. Türkiye'yi temsilen yurtiçi ve yurtdışı çeşitli yarışmalarda ödüller kazandı. Yurtdışında çeşitli otellerde belli periyodlarda eğitimler aldı. Amerika, Rusya, Malta, İngiltere, İtalya, Kıbrıs, Tunus, Dubai, Arabistan, Almanya, İrlanda, Bahreyn, Kuveyt gibi ülkelere mesleki eğitim ve gezilerde bulundu.