Kısık Ateş
Tarif

Fesleğenli Kek Tarifi

Taze taze kokusuyla enfes bir kek tarifi! Fesleğenli kek tarifi nasıl yapılır?
40 Dakika
4-6 Kişilik
Kek Tarifleri
Fırın
Fesleğenli Kek Tarifi
Paylaş
  • 13B
  • 21
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
250 g un
3 adet yumurta
200 ml Pınar Süt
Pınar
90 g sıvı yağ
5 g kabartma tozu
1 demet taze fesleğen
10 g tuz
15 g Pınar Tereyağı
Pınar

Nasıl Yapılır?

  • Geniş bir kap içerisinde elediğiniz unu havuz şeklinde açın.
  • İçerisine yumurta, süt, sıvı yağ ve tuz koyarak karışana kadar yoğurun.
  • İnce kıyılmış fesleğeni ve kabartma tozunu da ekledikten sonra, önceden tereyağ ile yağladığınız fırın kabına dökün.
  • 180 dereceye ayarlı olan fırında 30 dakika süreyle pişirin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
0.0
0 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kek Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Havuçlu Kek ve Labneli Frosting Tarifi
21B Görüntüleme
Ümit Boyraz
Ümit Boyraz
Executive Pastry Chef
Vişneli Klafuti Tarifi
approved
55 Dakika
4-6 Kişilik
14B Görüntüleme
Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Yeşil Sebzeli Kinoalı Kek Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.