Kısık Ateş
Tarif

Fıstıklı Bonfile Tarifi

Şık sunumu ile leziz fıstıklı bonfile tarifi.
35 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Fırın
Fıstıklı Bonfile Tarifi
Paylaş
  • 15B
  • 22
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
600 g bonfile
tuz&karabiber
100 g Antep fıstığı
1 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
30 g Pınar Tereyağı
Pınar
1/2 demet semizotu

Nasıl Yapılır?

  • Bonfileleri enlemesine dört eşit parçaya bölün ve bir kesme tahtasının üzerinde tuz&karabiber ve az miktarda zeytinyağı ile marine edin. Önceden ısıtılmış ızgarada her tarafını 1’er dakika pişirerek iz verin.
  • Kenar kısımlarını Antep fıstığına bulayıp, önceden ısıtılmış 200 derece fırında 8-10 dakika pişirin.
  • Bu esnada bir tavada ince kıyılmış soğan ve sarımsakları tereyağında soteleyin. Üzerine kıyılmış semizotunu ekleyip kavurun.
  • Hazır olan bonfileleri güzel bir servis tabağına aldıktan sonra sotelenmiş semizotuyla servis edebilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri Tarifleri

Kısık Ateş
Kısık Ateş
Moderatör
Patlıcan Beğendili Izgara Köfte Tarifi
22B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Tas Kebabı Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
21B Görüntüleme
Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
Narlı Bonfile Tarifi
30 Dakika
2 Kişilik
15B Görüntüleme

Yorumlar (2)

... ....
· 30.04.2020

Daha ayrıntılı bilgi ve görüntü olabilirdi

sarenur yüksel
· 04.01.2022

sirkeyi hangi aşamada dökmem gerekiyor?