- Tarifler
- Tatlı Tarifleri
- Sütlü Tatlı Tarifleri
- Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi
Tarif
Mandalinalı ve Çikolatalı Muhallebi Tarifi
Mandalina ve çikolatanın muhteşem uyumuna hazır mısınız? Mandalinalı ve çikolatalı muhallebi tarifi nasıl yapılır?
30 Dakika
2-4 Kişilik
Sütlü Tatlı Tarifleri
Tencere
Paylaş
- 15B
- 46
- Kaydet
Malzeme Listesi
Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g mandalina püresi
8 g mısır nişastası
30 g yumurta sarısı
40 g toz şeker
70 g bitter çikolata
Nasıl Yapılır?
- 1100 g ekşi krema ve mandalina püresi karıştırılarak ocakta kaynatılır. Kaynayan karışıma mısır nişastası eklenir ve soğumaya bırakılır. Servis edilecek bardağın alt kısmına dökülür.
- 2İkinci aşamada 75 g ekşi krema, süt, toz şeker ve yumurta sarısı çırpılarak kaynatılır ve bitter çikolata ilave edilir.
- 3Mandalina püresinin üzerine eklenerek buzdolabında soğutulur. Üzeri süslenerek servise sunulur.
Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!
PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!
Kısık Ateş
Moderatör
0.0
0 Değerlendirme
Tarifi değerlendirmek ister misiniz?
Benzer Tatlı Tarifleri
Yorumlar
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.