Hakkında
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünde Lisans eğitimini tamamlayan Yeşim Erol, 1999-2005 yılları arasında Food Service Management ve French Pastry eğitimlerini tamamladığı USA, Chicago'da yaşamış ve yine aynı şehirde farklı otel ve restaurant zincirlerinde çalışma fırsatları yakalamıştır. Türkiye'de 2005-2018 yılları arasında farklı grup ve işletmelerde (Beyaz Fırın-Pasta Şefi/Emirgan Sütiş Grubu-Yönetici Mutfak Koordinatörlüğü ve Pasta Şefliği, D-Ream Group Merkez Üretim-Üretim Müdürlüğü) yönetici şef görevlerini sürdürdükten sonra Aralık 2018'de Barry Callebaut Türkiye ailesine Head of Chocolate Academy İstanbul olarak katılmıştır. Dünyanın en prestijli pastacılık ve çikolatacılık okullarının kısa süreli programları ile dünyaca ünlü şeflerden eğitimler alma fırsatları yakalamıştır: Christophe Adam, Pierre Herme, Quentin Bailly, Francisco Paco Torreblanco, Emanuel Ryon, Jerome Langiller, Sebastian Canonne, Jacquy Pieffer gibi önemli isimlerdir.