29 Nisan’da Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenlenen seminerde, Demo Şefi Gülçin Kaya ile “Gastronomide Ar-Ge ve Demo Uygulamaları” konuşuldu.
03.05.202529 Nisan’da Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nde düzenlenen etkinlikte, Demo şefimiz Gülçin Kaya’nın katılımıyla “Gastronomide Ar-Ge ve Demo Uygulamaları: Yaratıcılığın ve Bilimin Buluşma Noktası” başlıklı bir seminer gerçekleştirildi.
Gastronomi dünyasında Ar-Ge’nin önemi, yaratıcı süreçlerde bilimin nasıl yol gösterici olduğu ve ürün geliştirme aşamalarındaki detaylar üzerine ilham verici bir sohbet gerçekleşti.
Seminerin ardından, Pınar ürünleriyle hazırlanan kavanozda San Sebastian cheesecake uygulamasıyla katılımcılar hem lezzetli hem de yenilikçi bir tarifin inceliklerine tanıklık ettiler.
Lezzetin ve bilimin buluştuğu bu keyifli gün için başta Şef Gülçin Kaya olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.
Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.
Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.
Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...