Kısık Ateş Akademi, Pınar Mutfağı’nda uzman şefleri ağırlayarak sektörel bilgi ve deneyimin paylaşıldığı ilham verici buluşmalara ev sahipliği yaptı.
12.12.2025
2025 yılı itibarıyla hayata geçirilen bu buluşmalar; sektörün nabzını tutan, gastronomi dünyasına yön veren ve profesyonel mutfakların ihtiyaçlarını yakından tanıyan şefleri Pınar Mutfağı’nda bir araya getirdi. Bu buluşmalar aracılığıyla Pınar, sahadan doğrudan elde edilen içgörüler doğrultusunda geleceğin ürün ve çözümlerini geliştirmeyi hedefliyor.
Pınar Mutfağı’nda ağırlanan konuklar, aynı zamanda markanın vizyonunu ve değerlerini temsil eden marka elçileri oldu. Bu kapsamda; Neolokal Restoran’ın Kurucu Şefi ve Ortağı Maksut Aşkar, Aila Restaurant Executive Chef’i Kemal Can Yurttaş, Eğitmen ve Danışman Şef Fehmi Samancı, Girişimci ve Danışman Şef Rafet İnce ile Swissôtel The Bosphorus Executive Chef’i Soner Kesgin Pınar Mutfağı’nda ağırlandı.

Gerçekleşen buluşmada, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın İdil Yiğitbaşı, şeflere katkıları ve iş birlikleri için teşekkür ederek plaketlerini takdim etti. Yaşar Birleşik Pazarlama Genel Müdürü Sayın Hüseyin Karamehmetoğlu ise Pınar’ın ve YBP’nin sektöre yönelik stratejik yaklaşımını paylaşarak, şeflerin gastronomi dünyasında sektörün gelişimine sundukları değerli katkılara vurgu yaptı.
Pınar ve Kısık Ateş Akademi 2026 yılında da birçok şefle bir araya gelerek sektörün nabzını tutmaya, gastronomi dünyasıyla birlikte öğrenmeye ve profesyonel mutfakların ihtiyaçlarına yön veren çözümler geliştirmeye devam edecek...
Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.

Ankara Coffee Festival, keyifli anılar ile geride kaldı.

Yaklaşık 30.000 ziyaretçinin yoğun ilgi gösterdiği İzmir Coffee Festival'i keyifli anılar ile geride bıraktık.

Cheftalks gastronomiye dair her şeyi ele alıyor...