Bir yemek efsanesi Zennup 1844’ün en sevilen yemekleri !!! 😍
Sıcak havalarda hem hafif hem de lezzetli bir tarif mi arıyorsunuz? Yaz Cacığı, yoğurdun serinliğiyle çağla, yeşil elma, erik ve semizotunun tazeliğini bir araya getiriyor. Geleneksel cacıktan farklı olarak meyvelerle zenginleşen bu tarif, hem pratik hem de çok şık! Bu tarif aynı zamanda şu sorulara da yanıt veriyor: Cacığa meyve konur mu? Semizotlu cacık nasıl yapılır? Süzme yoğurtla farklı cacık tarifleri nelerdir? Detaylar bu tarifte sizi bekliyor! 🌿☀️🍏
Kolay ve lezzetli semizotu salatası: Lor peynirli, bol cevizli semizotu salatası tarifi nasıl yapılır?
Son derece leziz kuzu küşleme tarifi nasıl yapılır? Zahter aromalı ızgara küşleme tarifi ve püf noktaları nelerdir?
Bol yeşillikli enfes nar soslu dana bonfile tarifi nasıl yapılır? Narlı bonfile yapmanın püf noktaları nelerdir? Daha fazlası için tıklayınız!
Sofralarınıza çok yakışacak, meşhur Kilis Tava tarifi nasıl yapılır? Tadına bayılacağınız kilis tava yapmanın püf noktaları nelerdir? Kilis Tava tarifi için gerekli malzemeler nelerdir? İşte detaylar...
Mevsiminde patlıcan ve domateslerle hazırlanan patlıcan güveci nasıl yapılır? Toprak güveçte etli patlıcan yemeği tarifi ve püf noktaları nelerdir?
Hatay mutfağının yöresel lezzetleri arasında yer alan şeyh mualla, patlıcan ve yeşil mercimek ile hazırlanır. Bazı yerlerde mercimekli patlıcan yemeği olarak da bilinir. Hatay usulü şeyh mualla tarifi nasıl yapılır?
Tahin soslu, yumurtalı piyaz salatası nasıl yapılır? Antalya usulü tahinli piyaz tarifi, nasıl yapılır? Pratik piyaz tarifi için gerekli malzemeler nelerdir?
Faydalarını saylamakla bitiremeyeceğimiz Horasan Buğdayı unu bir diğer adıyla Kamut ekmeği tarifi nasıl yapılır? Mis gibi kokusuyla lezzetine doyum olmayan Horasan Buğdayı Ekmeği tarifine ve tüm püf noktalarına videomuzdan ulaşabilirsiniz! 🥖😊