Tarif

Alinazik Kebabı Tarifi

Patlıcan ile özdeşleşen et Ali Nazik tarifi ile damaklarda unutulmayacak tatlar bırakır.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Tencere
Alinazik Kebabı Tarifi
Paylaş
  • 38B
  • 72
  • Kaydet

Alinazik Kebabı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
200 g Pınar Labne
Pınar
25 g Pınar Tereyağı
Pınar
4 adet patlıcan
2 diş sarımsak
400 g kuşbaşı et
5 g tuz
2 g karabiber
5 g pul biber

Alinazik Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Patlıcanların üzerine bıçak yardımı ile ufak delikler açın ve közleyin.
  • Kabuklarının soyup ince ince doğrayın.
  • Tavada etleri kavurun, suyunu bırakıp çekince tereyağı ekleyin ve tuzunu ilave edin.
  • Başka bir kasede labneyi ezdiğiniz sarımsaklar ile karıştırın, közlenmiş patlıcanları ekleyin ve karıştırın.
  • Labneli patlıcanı servis tabağına aktarın, etleri üzerine kaşıkla yayın.
  • Üzerine tereyağında kızdırdığınız kırmızı biberi gezdirerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Bonfile Tarifi
60 Dakika
2 Kişilik
47B Görüntüleme
Ramin Nuriyev
Ramin Nuriyev
Zeferan Restaurant - Executive Chef
Dana Stroganof Tarifi
45 Dakika
1 Kişilik
30B Görüntüleme
Kemal Can Yurttaş
Kemal Can Yurttaş
Chef at Aila Restaurant
Kurutulmuş Boşnak Eti Tarifi
27B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.