Tarif

Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi

Şık sunumu ve enfes lezzetiyle Cheddar Dolgulu Et Roll, et yemeklerinde farklılık arayanlar için harika bir tarif! Yumuşacık etin içine eriyen cheddar peyniriyle hazırlanan bu tarif, damaklarda unutulmaz bir tat bırakır. "Cheddar peynir dolgulu et roll nasıl yapılır?" sorusuna detaylı bir cevap arıyorsanız, bu tarifle etin ve peynirin mükemmel uyumunu keşfedin!
30 Dakika
1 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Soteleme
Paylaş
  • 17B
  • 128
  • Kaydet

Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g dana eti
5 ml zeytinyağı
5 g taze kekik
3 g tuz
5 g bal
1 adet kuru soğan
5 g sumak
25 g Pınar Cheddar Peyniri
Pınar
1 adet lavaş

Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Dilimlenmiş dana etlerini zeytinyağında 5 dakika kızartın.
  • Taze kekik ve tuz ile lezzetlendirin.
  • Balı ekleyin, karıştırın.
  • İnce doğranmış soğanı ve sumağı ekleyip, 5 dakika daha soteleyin. Daha sonra ocaktan alın.
  • Sıcak lavaşın üzerine harcı yayın, cheddar peynirlerini ekledikten sonra sararak servis edin.
  • Cheddar dolgulu bol etli dürüm hazır.

Cheddar Dolgulu Et Roll Tarifi Püf Noktası

*Tarif videomuza, Kısık Ateş Akademi TV (YouTube) kanalımızdan ulaşabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
4.7
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri

Eyüp Kemal Sevinç
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak - Kurucu Şefi
Barbekü Hamburger Tarifi
100 Dakika
4-6 Kişilik
10B Görüntüleme
Ton Balıklı Sandviç Tarifi
218B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Hindi Fümeli Panini Tarifi
10 Dakika
1 Kişilik
17B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.