Tarif

Ekşi Kremalı Kumpir Tarifi

Pratik kumpir tarifi: Az malzeme ile hazırlanan enfes bir tat. Kremalı kumpir tarifi nasıl yapılır?
90 Dakika
2-4 Kişilik
Fast Food Tarifleri
Fırın
Ekşi Kremalı Kumpir Tarifi
Paylaş
  • 16B
  • 14
  • Kaydet

Ekşi Kremalı Kumpir Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
4 adet kumpirlik büyük boy patates
240 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
25 g worcestershire sos
2 diş rendelenmiş sarımsak
tuz&karabiber
Pınar Tereyağı
Pınar
frenk soğanı

Ekşi Kremalı Kumpir Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Patatesleri güzelce yıkayıp, kurulayın. Önce bir fırın kağıdıyla daha sonra alüminyum folyo ile kaplayın. Bir fırın tepsisine yerleştirin.
  • Önceden ısıtılmış 200°C fırında 80-90 dakika kontrollü pişmeye bırakın.
  • Pınar Ekşi Krema, worcester sos, rendelenmiş sarımsak tuz ve karabiberi güzelce karıştırın.
  • Fırından çıkardığınız patatesleri ortadan dikey şekilde kesin ve arzu ettiğiniz kadar tereyağı ilave edin.
  • Daha sonra bir kaşık yardımı ile kabuklarına zarar vermeden içindeki patatesleri kazıyın.
  • Patateslerin içleri hazır olunca hazırladığınız kremalı sosu ilave edin.
  • Üzerine ince dilimlenmiş frenk soğanı serperek dilediğiniz gibi servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
4.8
4 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Fast Food Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Şarküterili Panini Tarifi
15 Dakika
1 Kişilik
13B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Ton Balıklı Panini Tarifi
10 Dakika
1 Kişilik
15B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Açma İçi Hindi Füme Tarifi
14B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.