Tarif

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?

Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi. Izgara için et terbiyesi nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Karıştırma
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 27B
  • 113
  • Kaydet

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
180 ml zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
30 g Pınar Doğal Yoğurt
Pınar
30 g tatlı biber salçası
10 g acı biber salçası
5 g taze kekik

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Nasıl Yapılır?

  • Tüm terbiye malzemelerini bir kapta karıştırın ve içine ızgara yapacağınız etleri ekleyin.
  • Bir gece terbiyede beklettiğiniz etleri, pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın ve döküm bir tava veya ızgarada pişirip servis edin.

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Püf Noktası

*Karabiber ve kaya tuzu ekleyiniz.
*Bu terbiyeyi tavuk eti ve diğer tüm ızgaralık etler için de kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Zahterli Küşleme Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
28B Görüntüleme
Pratik Mezeli Akçaabat Köfte Tarifi
19B Görüntüleme
Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Tas Kebabı (Lokanta Usulü) Tarifi
160B Görüntüleme

Yorumlar (2)

LeventTunca
· 24.10.2021

Sarımsak dövülüyor mu, davranıyor mu yoksa tane mi atılıyor

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 25.10.2021

Nasıl istersen fark etmez 😅