Tarif

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?

Etinizi son derece leziz hale getiren marinasyon tarifi. Izgara için et terbiyesi nasıl yapılır?
15 Dakika
2 Kişilik
Kırmızı Et Tarifleri
Karıştırma
Et Terbiyesi Nasıl Yapılır?
Paylaş
  • 28B
  • 114
  • Kaydet

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
180 ml zeytinyağı
2-3 diş sarımsak
30 g Pınar Doğal Yoğurt
Pınar
30 g tatlı biber salçası
10 g acı biber salçası
5 g taze kekik

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Nasıl Yapılır?

  • Tüm terbiye malzemelerini bir kapta karıştırın ve içine ızgara yapacağınız etleri ekleyin.
  • Bir gece terbiyede beklettiğiniz etleri, pişirmeden 1 saat önce dolaptan çıkarın ve döküm bir tava veya ızgarada pişirip servis edin.

Et Terbiyesi Nasıl Yapılır? Püf Noktası

*Karabiber ve kaya tuzu ekleyiniz.
*Bu terbiyeyi tavuk eti ve diğer tüm ızgaralık etler için de kullanabilirsiniz.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kırmızı Et Tarifleri

Oytun Dağlı
Oytun Dağlı
BTA Yiyecek&İçecek Hizmetleri - Chef
Ekşili Yahni Tarifi
80 Dakika
2-4 Kişilik
17B Görüntüleme
Közlenmiş Patlıcanlı Köfte Tarifi
49B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Müşerref Hanım Güveci Tarifi
140 Dakika
2-4 Kişilik
20B Görüntüleme

Yorumlar (2)

LeventTunca
· 24.10.2021

Sarımsak dövülüyor mu, davranıyor mu yoksa tane mi atılıyor

Uzman Ömür Akkor bu yorumu beğendi
Ömür Akkor
· 25.10.2021

Nasıl istersen fark etmez 😅