Tarif

Kabak Çorbası Tarifi

Eşsiz lezzeti ile bol sebzeli çorba tarifi... Tam kıvamında pratik kabak çorbası nasıl yapılır? İşte detaylar...
35 Dakika
4-6 Kişilik
Çorba Tarifleri
Tencere
Kabak Çorbası Tarifi
Paylaş
  • 44B
  • 30
  • Kaydet

Kabak Çorbası Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
2 adet kabak
1 adet patates
20 g Pınar Tereyağı
25 ml sıvı yağ
1 adet kuru soğan
300 ml et suyu
350 ml sıcak su
yeteri kadar tuz&karabiber
50 g Pınar Ekşi Krema
Pınar
üzeri için: kıyılmış dereotu

Kabak Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Kabak ve patateslerin kabuklarını soyup doğrayın.
  • Tereyağı ve sıvı yağı tencereye koyup eritin.
  • Soğanı doğrayıp ekleyin arkasından kabak ve patatesi de ekleyip kavurun. Et suyunu ve sıcak suyu ilave edin. Tuz ve karabiber ekleyip pişirin.
  • Piştikten sonra blender ile parçalayın. 5 dakika daha pişirin.
  • Servis tabağına alıp ekşi kremayı dökün ve kıyılmış dereotu ile süsleyerek servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Kısık Ateş Akademi
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Çorba Tarifleri

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
Bezelye Çorbası Tarifi
45 Dakika
2-4 Kişilik
30B Görüntüleme
Ballı Kimyonlu Havuç Çorbası Tarifi
35B Görüntüleme
Erkan Kıyıcıoğlu
Erkan Kıyıcıoğlu
Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Öğretmeni
Pratik Ayran Aşı Çorbası Tarifi
29B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.