Tarif

Kayısı Marmelatlı Kurabiye Tarifi

Kayısı marmelatlı kurabiye tarifi nasıl yapılır?
45 Dakika
2-4 Kişilik
Tatlı Kurabiye Tarifleri
Fırın
Kayısı Marmelatlı Kurabiye Tarifi
Paylaş
  • 18B
  • 50
  • Kaydet

Kayısı Marmelatlı Kurabiye Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet yumurta
500 g un
50 g sıvı yağ
40 g toz şeker
170 ml su
200 g kayısı marmelatı
pudra şekeri

Kayısı Marmelatlı Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Yumurta, un, sıvı yağ, şeker ve suyu karıştırıp ele yapışmayacak şekilde bir hamur elde edene kadar yoğurun.
  • Hamuru ikiye bölüp daire şeklinde açın.
  • Üçgen şeklinde 8 eşit parçaya bölün.
  • Üzerine marmelatı sürün, sarın ve yağlanmış tepsiye dizin.
  • Önceden ayarlanmış 200 derecelik fırında 25-30 dakika pişirin.
  • Üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kurabiye Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Yeni Yıl Kurabiyesi Tarifi
60 Dakika
4-6 Kişilik
28B Görüntüleme
Yeşim Erol
Yeşim Erol
Barry Callebaut Turkey - Head of Chocolate Academy
Esron Kurabiyesi Tarifi
55 Dakika
4-6 Kişilik
27B Görüntüleme
Gül Lokumlu Kurabiye Tarifi
60 Dakika
8-10 Kişilik
16B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.