Tarif

Kestaneli Kurabiye Tarifi

İçi dolgulu, kestaneli kurabiye tarifi.
40 Dakika
10-12 Kişilik
Tatlı Kurabiye Tarifleri
Fırın
Kestaneli Kurabiye Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 37
  • Kaydet

Kestaneli Kurabiye Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 kg un
400 g şeker
4 adet yumurta
600 g Pınar Tereyağı
Pınar
15 g maya
15 g kabartma tozu
500 g kestane
100 g damla drop
200 g çikolata
50 g Hindistan cevizi

Kestaneli Kurabiye Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Un, şeker, yağ, maya, kabartma tozunu güzelce yoğurun.
  • Kestaneleri ezip içerisine damla dropları karıştırın.
  • Hamuru yuvarlak şekilde açıp, içine kestaneli iç harcı ekleyip, yuvarlayın.
  • Önceden ısıtılmış 160°C fırında 17 dakika pişirin.
  • Soğuduktan sonra benmari usulu erittiğiniz çikolataya batırın
  • En son aşama üzerine Hindistan cevizi serpin.

Kestaneli Kurabiye Tarifi Püf Noktası

Kurabiyeleri benmari usulü erittiğiniz çikolataya batırmadan önce soğuduğuna emin olun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
3 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kurabiye Tarifleri

Özden Yılmaz
Özden Yılmaz
Beykent Üniversitesi Öğretim Görevlisi - Gastromedya/Gourmet&Styling Kurucu Ortağı
Pembe Coco Star Tarifi
30 Dakika
4-6 Kişilik
21B Görüntüleme
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Kıvırcık Şef 〡 Vildan Tünay
Pasta Şefi & Dijital İçerik Üreticisi
Portakallı Kurabiye Tarifi
60 Dakika
6-8 Kişilik
4B Görüntüleme
Gülçin Kaya
Gülçin Kaya
Pınar - Demo Şefi
Susamlı Tahinli Kurabiye Tarifi
22B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.