Kısık Ateş
Tarif

Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi

Enfes kokusuyla fırında zeytinyağlı kekikli tavuk but pirzola tarifi.
45 Dakika
2-4 Kişilik
Beyaz Et/Tavuk Tarifleri
Fırın
Kekikli Tavuk Pirzola Tarifi
Paylaş
  • 22B
  • 47
  • Kaydet

Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
6 adet tavuk but pirzola
5 g kekik
20 ml zeytinyağı
5 g karabiber
5 g pul biber
50 g soya fasulyesi
2 adet havuç

Nasıl Yapılır?

  • But pirzolaları bir tencerede haşlayın.
  • Diğer tarafta zeytinyağı ile baharatları karıştırın.
  • But pirzolaları bu karışıma buladıktan sonra 200 derece fırında 15-20 dakika üstleri kızarana kadar pişirin.
  • Soya fasulyelerini sıcak suda 10 dakika bekletin.
  • Havuçları rendeleyin, zeytinyağı ve tuz ekleyerek harmanlayın.
  • Karışımı fırından çıkan ve servis tabağına aldığınız but pirzolaları ile birlikte servise sunun.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da ilk siparişine özel 150 TL indirimi ve avantajlı kampanyaları kaçırma!

Elif Çıtak
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Beyaz Et/Tavuk Tarifleri Tarifleri

Baharatlı Tavuk Göğsü Dolması Tarifi
13B Görüntüleme
Melih Yıldırım
Melih Yıldırım
Bi Küçük Meyhane - Kurucu Şefi
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk Tarifi
50 Dakika
2-4 Kişilik
52B Görüntüleme
Tavuklu Sultan Kebabı Tarifi
approved
60 Dakika
4-6 Kişilik
44B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.