Tarif

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi

Karadeniz'den sofranıza enfes bazlamalı Trabzon yağlısı tarifi.
20 Dakika
2-4 Kişilik
Yumurta Tarifleri
Fırın
Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi
Paylaş
  • 31B
  • 54
  • Kaydet

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
150 g Pınar Taze Kaşar
Pınar
1 adet bazlama ekmeği
1 adet yumurta
20 g Pınar Tereyağı
Pınar

Bazlamalı Trabzon Yağlısı Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Bazlama ekmeğinin içini dikkatlice çıkarın.
  • Ekmeğin içine rendelenmiş kaşarı serpin.
  • Kaşarın üzerine yumurtanın beyazını kırın ve 200 derece fırında pişmeye bırakın.
  • Pişmeye yakın yumurtanın sarısını bazlamanın ortasına koyup, birkaç dakika daha fırına sürün.
  • Fırından çıkarınca kenarlarına tereyağı sürün ve servis edin.

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
5.0
1 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Kahvaltı Tarifleri

Alper Tuğrul Ünlütürk
Alper Tuğrul Ünlütürk
Havuş Lokantası - Kurucu Ortağı
Soğanlı Pastırmalı Yumurta Tarifi
36B Görüntüleme
Ömür Akkor
Ömür Akkor
Yemek Araştırmacısı ve Seyyah
Sucuklu Yumurtalı Güveç Tarifi
23B Görüntüleme
Arapsaçı İle Sahanda Yumurta Tarifi
20B Görüntüleme

Yorumlar

Bu gönderiye henüz yorum yapılmamış.