Tarif

Pancar Suyunda Tam Buğday Unlu Penne Tarifi

Makarna birçoğumuz için vazgeçilmez; ama sağlık söz konusu olunca biraz uzak durmamız gerekebilen bir yiyecek...ti.
25 Dakika
2-4 Kişilik
Makarna Tarifleri
Tencere
Pancar Suyunda Tam Buğday Unlu Penne Tarifi
Paylaş
  • 23B
  • 149
  • Kaydet

Pancar Suyunda Tam Buğday Unlu Penne Tarifi Malzeme Listesi

Ölçü Birimleri Dönüştürme Tablosu için tıklayın
1 adet tam buğday unlu penne makarna (paket)
2 l su
2 adet haşlanmış orta boy pancar
5 g hindistan cevizi yağı (1 tatlı kaşığı)
2-3 g tuz
50 g Pınar Light Beyaz Peynir
Pınar

Pancar Suyunda Tam Buğday Unlu Penne Tarifi Nasıl Yapılır?

  • 2 litre suyu tencere aktarın. Haşlanmış pancarı rendeleyip tencerenin içine ilave edin.
  • su kaynayınca tuzu ve hindistan cevizi yağını ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca makarnaları suyun içine atın.
  • Makarnayı 10 dakika haşlayın.
  • Haşladığınız makarnayı süzüp servis tabağına aktarın. Rendelenmiş Pınar Light Beyaz Peyniri serpin.

Pancar Suyunda Tam Buğday Unlu Penne Tarifi Püf Noktası

Makarnanızı isteğe göre fesleğen, yapraklı soya filizi gibi taze otlarla da tatlandırabilirsiniz.

Enerji: 381 kalori
Karbonhidrat: 70,9 g
Protein: 16,1 g
Yağ: 3,4 g
Lif: 5,6 g

Hemen Tıkla, Alışverişe Başla!

PınarOnline’da birbirinden avantajlı kampanyaları kaçırma!

Rafet İnce
Rafet İnce
NG Grup Gastronomi Direktörü
5.0
2 Değerlendirme

Tarifi değerlendirmek ister misiniz?

Benzer Makarna Tarifleri

Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Penne alla Norma Tarifi
50 Dakika
2 Kişilik
39B Görüntüleme
Fehmi Samancı
Fehmi Samancı
Eğitmen / Danışman Şef
Pesto Soslu Linguine Tarifi
40 Dakika
1 Kişilik
32B Görüntüleme
Soner Kesgin
Soner Kesgin
Swissôtel The Bosphorus - Executive Chef
Ramen Tarifi
70 Dakika
2 Kişilik
2B Görüntüleme

Yorumlar (4)

Mustafa Çelik
· 04.04.2019

Gayet güzel yanlız olduktan sonra üstüne biraz kasar rendeleyin sonra fırına atın harika lezzet tavsiye ederim

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Kısık Ateş Akademi

Öneriniz için teşekkürler, elinize sağlık.

Hakan Canan
· 29.01.2020

Pancar sayısı artınca koyuluk ve tadı bence güzelleşiyor.

Uzman Rafet İnce bu yorumu beğendi
Rafet İnce
· 10.02.2020

Merhaba Berat, oranını damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz tabii ki. Eline sağlık! 😊